Visualitza per autor "Rodríguez-Jerez, José"
Ara mostrant els elements 1-5 d 5
-
Biofilms: supervivència dels microorganismes, perill invisible als aliments
Rodríguez-Jerez, José; Ripollés Ávila, Carolina (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-11) -
Extensió de la data de consum dels aliments: criteris per a l'aprofitament segur
Bosch-Collet, Jaume; Castell-Garralda, Victòria; Farré-Rovira, Rosaura; Garriga-Turón, Margarita; Mariné Font, Abel; Rodríguez-Jerez, José; Sanchis-Almenar, Vicente; Vidal-Carrou, M. Carmen (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04) -
Guia per a la prevenció i el control de la infecció per Escherichia coli O157:H7 i altres E. coli verotoxígenes
Domínguez-García, Àngela; Gosálbez-Rafel, Patrícia; Llorens-Jové, Maria E.; Llovet-Pellejero, Teresa; Llorens-Jové, Maria E.; Mirelis-Otero, Beatriz; Planes-Magriñà, Eva; Prats-Pastor, Guillem; Rodríguez-Jerez, José (Direcció General de Salut Pública, 2001-02) -
Informe sobre l’establiment de la vida útil segura de determinats aliments a punt per al consum, llescats i preenvasats en el comerç minorista en relació amb el risc de Listeria monocytogenes
Bover-Cid, Sara; Rodríguez-Jerez, José; Portaña-Tudela, Samuel; Rodellar-Torras, Santiago; Castell-Garralda, Victòria; Alcalde Sanz, Laura; Vila Brugalla, Montserrat (Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-06) -
Mesures que cal tenir en compte per al rentat de fruita i hortalisses que es consumeixen crues: l'ús de l'hipoclorit de sodi
Albó, Joan A.; Farré-Rovira, Rosaura; Garriga-Turón, Margarita; Mariné Font, Abel; Rodríguez-Jerez, José; Castell-Garralda, Victòria; Vidal-Carrou, M. Carmen (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-04)