Visualitza per autor "Bigas-Vidal, Esther"
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
-
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
Aragonès-Martín, Lluís; Bargalló-Mesones, Josep M.; Bigas-Vidal, Esther; Blanco-Rodríguez, Pilar; Carrió-Durich, Silvia; Chacón-Villanueva, Carme; Duran-Neira, Júlia; Ferran-Thió, Joan; Jacas, Anna; Lloret-Pujol, Montserrat; Marin-Bosquet, Josep R.; Peña-Guiu, Pilar; Planes-Magriñà, Eva; Portaña-Tudela, Samuel; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Estrada, Gemma; Torrent-Bosch, Jesús; Tortadès-Baucells, Montserrat; Yagüe-Aylón, Maria À.; Cugat-Pujol, Glòria; Teixidó-Canelles, Àngel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
El Butlletí Epidemiològic de Catalunya: balanç i perspectives
Bigas-Vidal, Esther; Carmona-Parcerisa, Glòria; Castell-Garralda, Victòria; Gispert-Magarolas, Rosa; Jané-Checa, Mireia; Martínez, Vicenç; Puigdefàbregas-Serra, Anna; Saltó-Cerezuela, Esteve; Suelves, Josep M.; Urbiztondo-Perdices, Luis; Godoy, Pere; Rabanal, Manel (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2012-06) -
Document marc sobre la flexibilitat en l'aplicació dels reglaments d'higiene als establiments alimentaris de Catalunya
Bigas-Vidal, Esther; Cabedo-Botella, Laura; Costa-Rosell, Lourdes; Fraser-Gafas-Campeny, Joaquim; Picart-Barrot, Lluís; Ruiz-Beumala, Carme; Vives-Rubio, Laia (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014-07-16) -
Mesures per reduir el risc associat a la presència del paràsit anisakis en els productes de la pesca
Vives-Rubio, Laia; Bigas-Vidal, Esther; Picart-Barrot, Lluís; Llebaria, Xavier (Departament de Salut, 2009-05)