• L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític 

      Aragonès-Martín, Lluís; Bargalló-Mesones, Josep M.; Bigas-Vidal, Esther; Blanco-Rodríguez, Pilar; Carrió-Durich, Silvia; Chacón-Villanueva, Carme; Duran-Neira, Júlia; Ferran-Thió, Joan; Jacas, Anna; Lloret-Pujol, Montserrat; Marin-Bosquet, Josep R.; Peña-Guiu, Pilar; Planes-Magriñà, Eva; Portaña-Tudela, Samuel; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Estrada, Gemma; Torrent-Bosch, Jesús; Tortadès-Baucells, Montserrat; Yagüe-Aylón, Maria À.; Cugat-Pujol, Glòria; Teixidó-Canelles, Àngel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06)
    • El binomi temps/temperatura en la indústria alimentària 

      Sabaté-Pes, Lídia; Garcia-Rodríguez, Jesús M; Sáenz-Serrano, Anna; Brutau Izquierdo, Oriol; Cerdán-López, Susana; Esteban Sanchez, Rosalina; Gisbert Loren, Jordi; Sala-Estrada, Gemma; Jacas-Garcia, Anna Lia; Rigau-Pellissa, Blanca; Sabater-Tortajada Jordi; Sáenz-Hernaiz, Alfredo; Tortadès-Baucells, Montse; Conde-Cobo, Eduard; García Ramírez, Germinal; Barra Graciano, Sergio; Trepat-Quílez, Martí; Vila Brugalla, Montserrat (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015)