Listar por autor "Roca-Solanes, M. Teresa"
Mostrando ítems 1-2 de 2
-
Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall
Guerrero-López, Ángel; Albarracin Medina, María Guillermina; Balart de los Inocentes, Elisabet; Borràs-Martorell, Margarida; Figuera Albet, Núria; Fornas Andreu, Olga; Jiménez Sánchez-Arevalo, Judit; Luna Sazatornil, Rafael; Pardos Plaza, Jèssica; Roca-Solanes, M. Teresa; Soriano-Serrano, Àngels (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22) -
Requisits higienicosanitaris en l’elaboració de formatges a partir de llet crua
Martínez Martínez, Miquel; Antúnez-Méndez, Lluïsa; Pal-Planavila, Maria; Vives-Rubio, Laia; Campo-Feijoo, Juan J.; Cabré-Bargalló, Josep M.; Canals-Rosell, Albert; Ortiz-Mayorgas, Miquel A.; Roca-Solanes, M. Teresa; Guàrdia Sansalvadó, Francesc (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05)