• L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític 

      Aragonès-Martín, Lluís; Bargalló-Mesones, Josep M.; Bigas-Vidal, Esther; Blanco-Rodríguez, Pilar; Carrió-Durich, Silvia; Chacón-Villanueva, Carme; Duran-Neira, Júlia; Ferran-Thió, Joan; Jacas, Anna; Lloret-Pujol, Montserrat; Marin-Bosquet, Josep R.; Peña-Guiu, Pilar; Planes-Magriñà, Eva; Portaña-Tudela, Samuel; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Estrada, Gemma; Torrent-Bosch, Jesús; Tortadès-Baucells, Montserrat; Yagüe-Aylón, Maria À.; Cugat-Pujol, Glòria; Teixidó-Canelles, Àngel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06)
    • Guia de recursos per al personal de control oficial 

      Tolosa-Santiveri, M. Jesús; Blanco-Rodríguez, Pilar; Bosch-Hernández, Marta; Ferran-Allue, Isidre; Gay-Garcia, Carmen; Gil-Bayona, Carolina; Pérez-González-Anguiano, Irene; Roser-Galard, Alicia; Sentenà-Requesens, Anna M.; Tantinyà-Forcada, Martí (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023-06-09)