Visualitza per autor "Yagüe-Aylón, Maria À."
Ara mostrant els elements 1-2 d 2
-
L'autocontrol als establiments alimentaris: guia per a l'aplicació de l'autocontrol basat en el Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític
Aragonès-Martín, Lluís; Bargalló-Mesones, Josep M.; Bigas-Vidal, Esther; Blanco-Rodríguez, Pilar; Carrió-Durich, Silvia; Chacón-Villanueva, Carme; Duran-Neira, Júlia; Ferran-Thió, Joan; Jacas, Anna; Lloret-Pujol, Montserrat; Marin-Bosquet, Josep R.; Peña-Guiu, Pilar; Planes-Magriñà, Eva; Portaña-Tudela, Samuel; Royo-Santiago, Àngel; Sala-Estrada, Gemma; Torrent-Bosch, Jesús; Tortadès-Baucells, Montserrat; Yagüe-Aylón, Maria À.; Cugat-Pujol, Glòria; Teixidó-Canelles, Àngel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2004-06) -
Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments
Miquel-Sagnier, Joan M. de; García-Malo, Pilar; Giménez-Roig, Daniel; Mora-Ventura, Ramon; Rustullet-Ferres, Rosa M.; Tolosa-Santiveri, M. Jesús; Yagüe-Aylón, Maria À.; Arpa-Cuadrado, Raquel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-06)