• Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària 

      Trepat-Quílez, Martí; Serra-Salazar, Glòria; Dilme-Martos, Marta; Madrenys-i-Brunet, Maria Neus; Garcia-Rodríguez, Jesús M; Rustullet-Ferres, Rosa M.; Quiñoà-Salanova, Myriam; Fernández, Felix; Pérez-Ramos, Bàrbara; Terciado-del-Pozo, Santi (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015)
    • Procediment per a la recuperació segura de menjars preparats i entrega a entitats 

      De-Miquel-Sagnier, Juan M.; Gay-Garcia, Carmen; Baró Solani, M. Teresa; Del-Campo-Saban, Montserrat; Jané-Navarro, Anna M.; Luque Baños, Ramon; Malgrat Bregolat, Conxita; Mateos Rusillo, Lluís; Rustullet-Ferres, Rosa M.; Vilanova-Segú, Blanca; Vives-Rubio, Laia; Mata Soler, Ester (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2019-11-22)
    • Recomanacions sanitàries per al projecte Nevera Solidària 

      De-Miquel-Sagnier, Juan Marcos; Casadesús, Francesc; Del-Campo-Sabán, Montserrat; Escajedo San-Epifanio, Leire; Gay-Garcia, Carmen; Jiménez Sánchez-Arevalo, Judit; Luque Baños, Ramon; Mas-Mayor, Lluïsa; Rigau Planella, Blanca; Royo-Santiago, Àngel; Rustullet-Ferres, Rosa M.; Tolosa-Santiveri, M. Jesús; Saiz Ruiz, Álvaro (Agència de Salut Pública de Catalunya, 2017-05)
    • Requisits de seguretat alimentària en la donació d’aliments 

      Miquel-Sagnier, Joan M. de; García-Malo, Pilar; Giménez-Roig, Daniel; Mora-Ventura, Ramon; Rustullet-Ferres, Rosa M.; Tolosa-Santiveri, M. Jesús; Yagüe-Aylón, Maria À.; Arpa-Cuadrado, Raquel (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-06)