Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorGuerrero-López, Ángel
dc.contributor.authorAlbarracin Medina, María Guillermina
dc.contributor.authorBalart de los Inocentes, Elisabet
dc.contributor.authorBorràs-Martorell, Margarida
dc.contributor.authorFiguera Albet, Núria
dc.contributor.authorFornas Andreu, Olga
dc.contributor.authorJiménez Sánchez-Arevalo, Judit
dc.contributor.authorLuna Sazatornil, Rafael
dc.contributor.authorPardos Plaza, Jèssica
dc.contributor.authorRoca-Solanes, M. Teresa
dc.contributor.authorSoriano-Serrano, Àngels
dc.date.accessioned2023-08-07T08:28:12Z
dc.date.available2023-08-07T08:28:12Z
dc.date.issued2019-11-22
dc.identifier.citationGuerrero López A, Albarracin Medina MG, Balart de los Inocentes E, Borràs Martorell M, Figuera Albet N, Fornas Andreu O, et al. Guia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019. (Gestió del Coneixement; 2018-2019).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10057
dc.descriptionAl·lèrgia alimentària; Intolerància alimentària; Malaltia celíaca; Menjars
dc.description.abstractIntroducció: aquesta guia s'ha elaborat amb la intenció que sigui pràctica i ajudi a millorar la seguretat en la gestió d’aliments que poden contenir al·lèrgens. Objectiu: Disposar d’un document informatiu amb eines per treballar amb seguretat. Material i mètode: s'ha adaptat la Guia per gestionar correctament els aliments en centres educatius i altres menjadors socials per a persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies i/o malaltia celíaca. Conclusions: resulta una guia amb propostes de bones pràctiques i protocols per gestionar el risc que poden suposar els al·lèrgens amb la finalitat de proporcionar aliments segurs.
dc.format.mimetypepdf
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2018-2019
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectAl·lèrgia alimentària
dc.subject.meshFood Hypersensitivity
dc.titleGuia per a gestionar correctament els aliments que contenen al·lèrgens en el sector de la restauració i comerç al detall
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshipersensibilidad a los alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Guerrero López A] ] Servei de Salut Pública del Tarragonès, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Albarracin Medina MG] Instituto de Proyección Regional y Educación a Distancia (IPRED), Universidad Industrial de Santander (UIS), Bucamaranga, Colombia. [Balart de los Inocentes E] ICA FOODS, Barcelona, Spain. [Borràs Martorell M] Centre d’Atenció Primària de Cornudella, Institut Català de la Salut (ICS), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Tarragona, Spain. [Figuera Albet N] Kualigest Junts, qualitat i seguretat, Reus, Spain. [Fornas Andreu O] Ajuntament de Calafell, Tarragona, Spain. [Jiménez Sánchez-Arevalo J] Ajuntament de Castellbisbal, Barcelona, Spain. [Luna Sazatornil R] Diputació de Barcelona (DIBA), Barcelona, Spain. [Pardos Plaza J] Alergicus, Barcelona, Spain. [Roca Solanes MT] Servei de Salut Pública de l’Anoia, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Igualada, Spain. [Soriano Serrano, Àngels] Servei de Coordinació de Programes, Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple