Resum
Aquesta publicació pretén donar una visió general del control oficial dels complements alimentaris a Catalunya mitjançant el recull de les diferents fonts normatives i documentals existents relatives als complements alimentaris, amb la finalitat principal de tenir una eina de suport al personal de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, així com a altres administracions i professionals del sector.
A més, amb l’elaboració d’aquesta guia es vol ajudar a entendre què són els complements alimentaris i donar a conèixer què es fa des de les administracions públiques per mantenir la seguretat alimentària.
El document s’estructura en diversos apartats, que inclouen la inscripció al registre sanitari de les empreses que comercialitzen complements alimentaris, la notificació d’aquests complements i la normativa aplicable, sense deixar d’aprofundir en aspectes relacionats amb la composició, l’envasament, l’etiquetatge, els contaminants i els criteris microbiològics.
Aquesta guia inclou taules de consulta per identificar els ingredients que intervenen en la composició dels complements alimentaris i un protocol per a la revisió de l’etiquetatge correcte.
Índex
Paraules clau
Complements alimentaris; Control oficial; Guia; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Juliachs Petit E, Ardèvol Ferrer E, Armengol Gili S, Badia del Romero JC, Bengochea Buonamisis AM, Bonet Alarcón C, et al. Complements alimentaris: control oficial. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2019. (Gestió del Coneixement; 2018-2019).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10060Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: