Control oficial dels productes vitivinícoles: aplicació del SICA en establiments del sector del vi; criteris de flexibilitat
Resum
Els objectius d'aquest document son: Actualitzar el document Control oficial dels productes vitivinícoles. Aplicació del
SICA en establiments del sector del vi. Criteris de flexibilitat (revisió 2) amb les modificacions
que s’han dut a terme respecte a les pràctiques enològiques, així com d’altres normatives
sanitàries. Una altre objectiu era revisar els criteris de flexibilitat d’acord amb la nova
comunicació de la Comissió sobre l’aplicació de sistemes de gestió de la seguretat alimentària
que recullen bones pràctiques d’higiene i procediments basats en els principis de l’APPCC. A
més, s’hi han inclòs els criteris sanitaris dels vins desalcoholitzats d’acord amb la normativa que els
és aplicable.
Paraules clau
Petits cellers; Requisits d’higiene; APPCC; Criteris flexibilitat; SICA
Citació recomanada
Puerto Casanovas Y, Amat Roqueta M, Colomer Giner A, Escudero Rivas JA, Garreta Girona S, Pascual Terrassa L. Control oficial dels productes vitivinícoles: aplicació del SICA en establiments del sector del vi; criteris de flexibilitat. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2023. (Gestió del Coneixement; 2022-2023).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10066.2Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: