Resum
La carn de conill que es produeix a Catalunya ja és una carn de qualitat; amb tot, el sector cunícola català ha elaborat aquesta guia per transmetre les bones pràctiques
de producció i elaboració a productors i consumidors. D’aquesta manera, quan el consumidor adquireix carn de conill de granja, pot tenir la confiança d’emportar-se una carn de qualitat que garanteix una dieta sana i equilibrada, fet que contribueix a aconseguir un estil de vida saludable.
Paraules clau
Requisits d’higiene; Explotacions cunícules; Hygiene requirements; Food safey; Cuniculture; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Cunicultura
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions cunícoles. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1007Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: