Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni
Resum
Aquest document té l’objectiu de fixar els paràmetres, els criteris, les obligacions i la tramitació per a l’autorització de la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de la Comissió, de 15 de novembre de 2005, relatiu als criteris microbiològics aplicables als productes alimentaris, per tal de desplegar el que preveu el punt 3.2 del capítol 3 de l’annex I del Reglament.
Paraules clau
Sector carni; Freqüències de mostratge; Protecció de la salut
Citació recomanada
Criteris relatius a la reducció de les freqüències de mostratge establertes al Reglament (CE) núm. 2073/2005, de criteris microbiològics en establiments del sector carni. Barcelona: Subdirecció de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut; 2023.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10215Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: