Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorVàzquez, Lídia
dc.date.accessioned2015-01-08T11:46:39Z
dc.date.available2015-01-08T11:46:39Z
dc.date.issued2014-09
dc.identifier.citationGuia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1042
dc.descriptionRequisits d’higiene; Productes agroalimentaris; APPCC; Hygiene requirements; Agriculture; HACCP; Requisitos de higiene; Productos agroalimentarios; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control
dc.description.abstractAquesta guia fa referència als requisits d’higiene i autocontrol que cal seguir per dur a terme la venda d’aliments amb garanties de salut per al consumidor final.
dc.language.isocat
dc.language.isospa
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation.isversionof2a ed.
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectProductes agrícoles - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshCrops, Agricultural
dc.titleGuia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris
dc.title.alternativeGuía para la venta de proximidad de los productos agroalimentarios
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 24037-2013
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decscosechas agrícolas
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple