dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Vàzquez, Lídia |
dc.date.accessioned | 2015-01-08T11:46:39Z |
dc.date.available | 2015-01-08T11:46:39Z |
dc.date.issued | 2014-09 |
dc.identifier.citation | Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1042 |
dc.description | Requisits d’higiene; Productes agroalimentaris; APPCC; Hygiene requirements; Agriculture; HACCP; Requisitos de higiene; Productos agroalimentarios; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control |
dc.description.abstract | Aquesta guia fa referència als requisits d’higiene i autocontrol que cal seguir per dur a
terme la venda d’aliments amb garanties de salut per al consumidor final. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.relation.isversionof | 2a ed. |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Productes agrícoles - Aspectes higiènics |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Crops, Agricultural |
dc.title | Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris |
dc.title.alternative | Guía para la venta de proximidad de los productos agroalimentarios |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 24037-2013 |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | cosechas agrícolas |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |