Resum
Aquest manual té com a objectiu servir de referent
per a la formació de les persones responsables
de l’autocontrol i la supervisió de la manipulació
d’aliments en petites i mitjanes empreses
alimentàries, tant si es tracta del mateix operador
com de persones a les quals ha estat delegada
aquesta funció. Pretén ser una orientació pràctica sobre els requisits que s’han de garantir a les
indústries alimentàries, però cal tenir en compte
que el responsable l’ha de desenvolupar i adaptar
a la seva empresa en funció del sector i la
complexitat dels seus processos.
Paraules clau
Anàlisi de perills i punts crítics de control; Sistema d'autocontrol; Indústria alimentària
Citació recomanada
Manual del responsable de l'autocontrol a la indústria alimentària. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2023.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10668Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: