Resum
En aquest treball elaborat per una comunitat de pràctica (CoP) s'ha fet una estimació de la prevalença d’al·lèrgia alimentària als centres escolars en el moment present; s'ha avaluat la vigilància i gestió de les al·lèrgies alimentàries en els centres i menjadors escolars i s'han identificat els punts febles de l’aplicació de mesures de vigilància i gestió dels al·lèrgens alimentaris en els centres escolars.
La informació recollida en aquest projecte podria servir per implementar estratègies concretes de salut pública adreçades a la prevenció d’episodis greus d’al·lèrgia alimentària i d’anafilaxis en els centres escolars.
La millora de la prevenció pot repercutir en una més bona qualitat de vida dels alumnes afectats i en menys cost per als serveis sanitaris.
Paraules clau
Al·lèrgia alimentària; Menjadors escolars; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Blanco Alonso A, Colomer Giner A, Dorca Costa M, Guerrero López A, Morrel Marroig MM, Romera Sastre G, et al. Prevalença, vigilància i control dels al·lèrgens alimentaris en centres escolars de Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015. (Gestió del Coneixement; 2014-2015).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10960Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: