Resum
El treball d’aquesta comunitat de pràctica (CoP) és una recopilació d’informació sobre Listeria monocytogenes en els diferents àmbits de protecció de la salut i una breu guia perquè la facin servir els inspectors de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) a l’hora d’avaluar els plans de control de Listeria monocytogenes i els plans normalitzats de control de la higiene (PNCH) que els establiments alimentaris de Catalunya tenen documentats i implantats per tal de fer un control efectiu en les seves instal·lacions, equips i processos contra el perill de contaminació o creixement del patògen Listeria monocytogenes.
Paraules clau
Listeria monocytogenes; Control oficial; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Trepat Quílez M, Serra Salazar G, Dilmé Martos M, Madrenys Brunet N, Garcia Rodríguez JM, Rustullet Ferres R, et al. Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015. (Gestió del Coneixement; 2014-2015).
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/10979Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: