Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.contributor.authorTrepat-Quílez, Martí
dc.contributor.authorSerra-Salazar, Glòria
dc.contributor.authorDilme-Martos, Marta
dc.contributor.authorMadrenys-i-Brunet, Maria Neus
dc.contributor.authorGarcia-Rodríguez, Jesús M
dc.contributor.authorRustullet-Ferres, Rosa M.
dc.contributor.authorQuiñoà-Salanova, Myriam
dc.contributor.authorFernández, Felix
dc.contributor.authorPérez-Ramos, Bàrbara
dc.contributor.authorTerciado-del-Pozo, Santi
dc.date.accessioned2024-02-05T11:32:22Z
dc.date.available2024-02-05T11:32:22Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationTrepat Quílez M, Serra Salazar G, Dilmé Martos M, Madrenys Brunet N, Garcia Rodríguez JM, Rustullet Ferres R, et al. Guia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015. (Gestió del Coneixement; 2014-2015).
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/10979
dc.descriptionListeria monocytogenes; Control oficial; Seguretat alimentària
dc.description.abstractEl treball d’aquesta comunitat de pràctica (CoP) és una recopilació d’informació sobre Listeria monocytogenes en els diferents àmbits de protecció de la salut i una breu guia perquè la facin servir els inspectors de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) a l’hora d’avaluar els plans de control de Listeria monocytogenes i els plans normalitzats de control de la higiene (PNCH) que els establiments alimentaris de Catalunya tenen documentats i implantats per tal de fer un control efectiu en les seves instal·lacions, equips i processos contra el perill de contaminació o creixement del patògen Listeria monocytogenes.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència de Salut Pública de Catalunya
dc.relation.ispartofseriesGestió del Coneixement;2014-2015
dc.rightsAttribution 4.0 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
dc.sourceScientia
dc.subjectListèria monocitògena
dc.subjectAliments - Indústria i comerç
dc.subject.meshListeria monocytogenes
dc.subject.meshFood Industry
dc.titleGuia breu per al control de Listeria monocytogenes en la industria alimentària
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsListeria monocytogenes
dc.subject.decsindustria de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.contributor.authoraffiliation[Trepat Quílez M, Rustullet Ferres R, Terciado del Pozo] Servei de Salut Pública a Girona Nord, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain. [Serra Salazar G] Servei de Salut Pública a Solsonès, Bages i Berguedà, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Manresa, Spain. [Dilmé Martos M, Madrenys Brunet N, Pérez Ramos B] Servei de Salut Pública a Girona Sud, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Girona, Spain. [Garcia Rodríguez JM] Servei de Salut Pública a l’Alt Penedès i Garraf, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Quiñoa Salanova M] Servei de Salut Pública a Osona, Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Vic, Spain. [Fernández F] Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Barcelona, Spain
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple