Resum
El Reglament (UE) 2017/625 del Parlament Europeu i del Consell, de 15 de març de 2017, relatiu als controls i altres activitats oficials realitzades per garantir l'aplicació de la legislació sobre els aliments i pinsos, i de les normes sobre salut i benestar dels animals, sanitat vegetal i productes fitosanitaris, en el seu article 9, estableix que les autoritats competents han de realitzar controls oficials amb regularitat, en funció del risc i amb la freqüència apropiada, de tots els sectors i en relació amb tots els operadors, activitats, animals i mercaderies als quals s'aplica la legislació de la Unió relativa a la cadena agroalimentària.
L'objectiu d'aquest document és establir el sistema de valoració i categorització del risc dels establiments alimentaris a Catalunya d’acord amb les directrius establertes i consensuades entre les comunitats autònomes i l’AESAN.
Paraules clau
Protocol de classificació; Establiments alimentaris
Citació recomanada
Clau d’interpretació del protocol de classificació d’establiments alimentaris segons el risc. Barcelona: Secretaria de Salut Pública; 2024.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/11146Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: