dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:06:50Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:06:50Z |
dc.date.issued | 2007 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les llotges de peix de Catalunya i activitats connexes. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2007. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1150 |
dc.description | Requisits d’higiene; APPCC; Llotges de peix; Hygiene requirements; HACCP; Fish market; Requisitos de higiene; Lonja de pescado |
dc.description.abstract | Aquest document de referència, reconegut oficialment per les autoritats competents en l’àmbit de la seguretat
alimentària, contribueix a l’homogeneïtzació dels nivells de seguretat alimentària i de la qualitat
dels productes de la pesca, a més de normalitzar els criteris d’actuació dels diferents professionals que
vetllen per la salut pública. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Llotges de peix - Aspectes higiènics |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Fishing Industry |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les llotges de peix de Catalunya i activitats connexes |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | industria pesquera |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |