Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:10:49Z
dc.date.available2015-02-02T12:10:49Z
dc.date.issued2010-12
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2010.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1151
dc.descriptionRequisits d’higiene; Mercats no sedentaris; Fires; Hygiene requirements; Nonsedentary markets; Fairs; Requisitos de higiene; Mercados no sedentarios; Ferias
dc.description.abstractLa GPCH de mercats no sedentaris i fires promou la manipulació, el transport, l’exposició, l’emmagatzematge i la venda correctes en la parada d’aliments, a banda d’impulsar la formació i el control de qui realitza aquestes tasques per augmentar la seguretat dels consumidors/consumidores.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectFires agrícoles - Aspectes higiènics
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshMarket Sanitation
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decssaneamiento de mercados
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail
Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple