dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:10:49Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:10:49Z |
dc.date.issued | 2010-12 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2010. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1151 |
dc.description | Requisits d’higiene; Mercats no sedentaris; Fires; Hygiene requirements; Nonsedentary markets; Fairs; Requisitos de higiene; Mercados no sedentarios; Ferias |
dc.description.abstract | La GPCH de mercats no sedentaris i fires promou la manipulació, el transport, l’exposició, l’emmagatzematge
i la venda correctes en la parada d’aliments, a banda d’impulsar la formació i el control de qui realitza
aquestes tasques per augmentar la seguretat dels consumidors/consumidores. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Fires agrícoles - Aspectes higiènics |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Market Sanitation |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | saneamiento de mercados |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |