Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:10:49Z
dc.date.available2015-02-02T12:10:49Z
dc.date.issued2010-12
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2010.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1151
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectFires agrícoles - Aspectes higiènics
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshMarket Sanitation
dc.subject.meshFood Handling
dc.titleGuia de pràctiques correctes d’higiene per a la venda d’aliments en mercats no sedentaris i fires
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decssaneamiento de mercados
dc.subject.decsmanipulación de alimentos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record