Resum
Aquesta guia proporciona una caixa d’eines per ajudar els establiments a incorporar
la gestió dels al·lèrgens alimentaris i del gluten en el seu pla d’autocontrols, avaluar
els riscos de la contaminació encreuada d’un producte amb un aliment o ingredient
al·lergogen, i garantir la veracitat de la informació facilitada en l’etiqueta.
Esta guía proporciona una ayuda para que los establecimientos incorporen la gestión de los alérgenos alimentarios en sus planes de autocontroles, evalúen los riesgos de la contaminación cruzada de un producto con un alimento o ingrediente alergénico y garanticen la veracidad de la información facilitada en la etiqueta.
Paraules clau
Requeriments d'higiene; Gestió d'al·lèrgens i gluten; Indústria alimentaria; Hygiene requirements; Allergens and gluten management; Food industry; Requisitios de higiene; Gestión de alergenos y gluen; Indústria alimentaria
Citació recomanada
Guia per a la gestió dels al·lèrgens i el gluten a la indústria alimentària. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1152Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: