Resum
La Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les explotacions de bestiar porcí (GPCH per a les explotacions
de bestiar porcí) és una eina d'autocontrol per als ramaders que ens facilita complir els requisits establerts en
les diferents normatives europees, estatals o autonòmiques relacionades amb la seguretat alimentària i ens facilita,
també, aconseguir tenir les explotacions al corrent de la normativa vigent.
Paraules clau
Requisits d'higiene; Indústria porcina; Hygiene requirements; Swine Industry; Requisitos de higiene; Indústria porcina
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions de bestiar porcí. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1155Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: