Resum
La guia permet a les peixateries adaptar-se a les exigències en matèria
de seguretat alimentària de la Unió Europea, que comporta el compliment
de requisits tan d’higiene com de traçabilitat dels productes. A més,
a la guia s’han afegit els requisits de la normativa de consum, a fi de
recollir en un sol document tota la informació que el peixater necessita
per servir els seus productes al públic.
Paraules clau
Requisits d’higiene; Peixateries; APPCC; Hygiene requirements; Fishmongers; HACCP; Requisitos de higiene; Pescaderías
Citació recomanada
Guia de les pràctiques correctes d’higiene: peixateries. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2008.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1159Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: