Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:18:48Z
dc.date.available2015-02-02T12:18:48Z
dc.date.issued2012-02
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1161
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectVinicultura - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subjectViticultura - Aspectes higiènics
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshWine Industry
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per al sector vitivinícola: document per a la implantació de l'autocontrol basat en el sistema d'anàlisi de perills i punts de control crític
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 30575-2012
dc.subject.decsindustria vitivinícola
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record