Notice

This is not the latest version of this item. The latest version can be found at: https://scientiasalut.gencat.cat/handle/11351/1162

Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:19:19Z
dc.date.available2015-02-02T12:19:19Z
dc.date.issued2011-12
dc.identifier.citationGuia de bones pràctiques agrícoles per a la producció d'olives. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1162.1
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectOlives - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshOlea
dc.titleGuia de bones pràctiques agrícoles per a la producció d'olives
dc.title.alternativeGuía de buenas prácticas agrícolas para la producción de aceitunas
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsOlea
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

VersionItemDateSummary

*Selected version