dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-02-02T12:22:32Z |
dc.date.available | 2015-02-02T12:22:32Z |
dc.date.issued | 2012-12 |
dc.identifier.citation | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1169 |
dc.description | APPCC; Requisits d'higiene; Elaboració d'oli d'oliva; HACCP; Hygiene requirements; Elaboration of olive oil; HACCP; Requisitos de higiene; Elaboración de aceite de oliva |
dc.description.abstract | L’objectiu d’aquesta Guia de pràctiques correctes d’higiene per a l’elaboració d’oli d’oliva verge
és identificar i avaluar els diferents perills significatius per a la seguretat alimentària a l’hora
d’elaborar l’oli d’oliva verge, d’acord amb les diferents referències legislatives, així com establir
unes mesures i/o pràctiques que serveixin per eliminar o reduir els perills a nivells acceptables
per garantir la protecció de la salut dels consumidors. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Oli d'oliva - Indústria i comerç - Aspectes higiènics |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject.mesh | Hazard Analysis and Critical Control Points |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.subject.mesh | Vegetable Fats |
dc.title | Guia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 31911-2012 |
dc.subject.decs | análisis de peligros y puntos de control críticos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.subject.decs | grasas vegetales |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |