Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-02-02T12:22:32Z
dc.date.available2015-02-02T12:22:32Z
dc.date.issued2012-12
dc.identifier.citationGuia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2012.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1169
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectOli d'oliva - Indústria i comerç - Aspectes higiènics
dc.subjectAnàlisi de perills i punts de control crític
dc.subject.meshHazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.subject.meshVegetable Fats
dc.titleGuia de pràctiques correctes d'higiene per a l'elaboració d'oli d'oliva verge
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.identifier.dlB. 31911-2012
dc.subject.decsanálisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.subject.decsgrasas vegetales
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record