xmlui.ArtifactBrowser.ConfigurableBrowse.title.metadata.subject_decs
Ara mostrant els elements 1-13 d 13
-
Aprofitament segur del menjar
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-10) -
Campylobacter és el bacteri responsable de la majoria de les malalties transmeses pels aliments a Catalunya i a la UE
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Consells per a preparar el biberó amb seguretat
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2013-07) -
Consells per menjar a l'aire lliure
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2014) -
No malbaratis: planifica la compra
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Petits canvis per menjar millor: consells sobre higiene en la manipulació d’aliments [cartell]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2023) -
Pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària: els autocontrols als establiments alimentaris; els prerequisits [tríptic]
(Agència de Protecció de la Salut, 2012) -
Protecció contra l'Anisakis: informació per a establiments de restauració
(Agència de Protecció de la Salut, 2007) -
Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009) -
Quatre normes: lluitem contra els bacteris
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
Recomanacions per a la preparació segura del sushi
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015-09) -
El rentat de mans: un element clau en la seguretat alimentària
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2015) -
Sortim d’excursió amb l’escola!: consells per als pícnics de les sortides escolars [fullet]
(Agència de Salut Pública de Catalunya, 2020)