Cerca
Ara mostrant els elements 1-4 d 4
L'alimentació saludable en la primera infància [manual]
(2022-12)
Aquesta guia, fruit de la revisió bibliogràfica més recent i del treball i consens de diferents professionals de la nutrició i la dietètica, la pedagogia, la pediatria, la seguretat alimentària, així com de les famílies, ...
L'alimentació saludable en l'etapa escolar: guia per a famílies i escoles [manual]
(2020-06)
Aquest document té l’objectiu de facilitar a les famílies i als centres educatius eines per preparar acuradament les planificacions alimentàries i alhora promoure entre la població infantil hàbits alimentaris saludables.
Atenció a les persones amb trastorn de l'espectre alcohòlic fetal: a l'escola [manual]
(2020-06)
Aquesta guia s’adreça en concret als professionals de l’àmbit educatiu. El professorat juga un paper clau en l’educació i la modulació de la conducta de tot l’alumnat i cal que també estigui preparat per atendre les ...
Atenció a les persones amb trastorn de l'espectre alcohòlic fetal: a la consulta [manual]
(2020-06)
Aquesta guia s’adreça als professionals de la salut mental tant de la psicologia com de la psiquiatria.
Aquests professionals treballen, entre d’altres, en els centres de salut mental infantojuvenils i d’adults i, també, ...