Resum
Aquesta guia pretén ajudar els responsables dels restaurants i també els treballadors (cuiners,
cambrers, etc.) a interpretar la diversitat de normatives legals de seguretat i higiene dels aliments
que provenen de la Unió Europea, de l’Estat espanyol i de Catalunya específicament. La guia,
l’ha elaborat un grup de treball format per professionals del sector de la restauració i tècnics
dels gremis i associacions de restaurants, i per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària de
la Generalitat de Catalunya, amb la intenció d’aconseguir un text consensuat i molt pràctic per a
totes les persones implicades en el compliment de les normatives higienicosanitàries aplicables i
vigents als restaurants.
Paraules clau
Restaurants; Requisits d'higiene; Catalunya
Citació recomanada
Guia de pràctiques correctes d'higiene per als restaurants. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1458Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: