dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-04-23T13:09:42Z |
dc.date.available | 2015-04-23T13:09:42Z |
dc.date.issued | 2009 |
dc.identifier.citation | Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [cartell]. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2009. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1511 |
dc.description | Seguridad de los alimentos |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Quatre normes per garantir la seguretat dels aliments que preparem [cartell] |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.subtype | Cartell |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |