Show simple item record

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-10-22T10:28:48Z
dc.date.available2015-10-22T10:28:48Z
dc.date.issued2015-03-20
dc.identifier.citationAvaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2015.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1662
dc.descriptionMilk; Additives; Iodine
dc.description.abstractThe report includes and analyses the latest data published on iodine concentrations in milk and the factors that influence these concentrations; assesses the risk of ingesting iodine through consuming cow's milk, and estimates the contribution of milk to total dietary intake of iodine.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectIode
dc.subjectLlet - Tractament
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subject.meshIodine
dc.subject.meshMilk
dc.subject.meshFood Hygiene
dc.titleAvaluació del risc de l’exposició al iode pel consum de llet de vaca
dc.title.alternativeEvaluación del riesgo de la exposición al yodo por el consumo de leche de vaca
dc.title.alternativeAssessment of the risk of exposure to iodine in cow's milk
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsyodo
dc.subject.decsleche
dc.subject.decshigiene alimentaria
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record