Resum
El nou informe Contaminants químics. Estudi de dieta total a Catalunya, 2008 presenta l’evolució de les concentracions, la ingesta i el risc per a la població dels contaminants químics a través de la dieta. Com a novetat d’aquest tercer estudi, cal esmentar la incorporació d’un nou grup de contaminants, els compostos perfluorats (PFC), dels quals destaquen el sulfonat de perfluorooctà (PFOS) i l’àcid perfluorooctanoic (PFOA).
Paraules clau
Estudi de dieta total; Contaminants químics; Seguretat alimentària
Citació recomanada
Castell-Garralda V, Vicente-Tascón E, Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM, Perelló-Berenguer G, Domingo-Roig JL. Contaminants químics: estudi de dieta total a Catalunya, 2008. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2012.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1666Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: