Regresa al Registro Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-11-25T09:10:43Z
dc.date.available2015-11-25T09:10:43Z
dc.date.issued2015-06-02
dc.identifier.citationTransglutaminasa: avaluació dels riscos i utilització en els aliments. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2015.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1735
dc.descriptionEvaluación; Alimentos
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectTransferases
dc.subjectAliments - Mesures de seguretat
dc.subjectAliments - Avaluació del risc
dc.subject.meshTransglutaminases
dc.subject.meshFood Safety
dc.subject.meshRisk Assessment
dc.titleTransglutaminasa: avaluació dels riscos i utilització en els aliments
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decstransglutaminasas
dc.subject.decsinocuidad de los alimentos
dc.subject.decsevaluación de riesgos
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Regresa al Registro Simple