dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-12-01T13:14:03Z |
dc.date.available | 2015-12-01T13:14:03Z |
dc.date.issued | 2015-09 |
dc.identifier.citation | Recomanacions per a la preparació segura del sushi [fullet]. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1753 |
dc.description | Sushi; Cuina japonesa; Recomanacions |
dc.description.abstract | El sushi es considera un aliment que té un risc potencial, per la qual cosa s’ha de preparar amb les
precaucions suficients per tal d’evitar malalties de transmissió alimentària. El peix cru pot contenir microorganismes i paràsits perjudicials com ara Anisakis o Diphyllobothrium. Aquest fullet dona mesures de control de la higiene prou simples i efectives que es poden implementar en els restaurants per tal de reduir el risc que el sushi transmeti infeccions als consumidors. |
dc.language.iso | cat |
dc.language.iso | chi |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Sushi |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Cuina - Peix - Aspectes higiènics |
dc.subject.mesh | Fishes |
dc.subject.mesh | Food Handling |
dc.subject.mesh | Food Hygiene |
dc.title | Recomanacions per a la preparació segura del sushi |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | peces |
dc.subject.decs | manipulación de alimentos |
dc.subject.decs | higiene alimentaria |
dc.type.subtype | Fullet |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |