Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-17T12:13:28Z
dc.date.available2015-12-17T12:13:28Z
dc.date.issued2014-08-01
dc.identifier.citationAvaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1776
dc.descriptionMonòxid de carboni; Productes càrnics; Additius
dc.description.abstractL’ús del monòxid de carboni com a additiu no està autoritzat a la Unió Europea, conforme el Reglament (CE) núm. 1333/2008 sobre additius alimentaris. El monòxid de carboni (CO) s’utilitza en productes carnis i de la pesca amb l’únic objectiu de mantenir el color vermell del producte fresc. No té cap altre funció tecnològica.
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subjectAdditius alimentaris - Anàlisi
dc.subject.meshFood Additives
dc.subject.mesh/standards
dc.subject.meshMeat
dc.titleAvaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsaditivos alimentarios
dc.subject.decs/normas
dc.subject.decscarne
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple