dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-12-17T12:13:28Z |
dc.date.available | 2015-12-17T12:13:28Z |
dc.date.issued | 2014-08-01 |
dc.identifier.citation | Avaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1776 |
dc.description | Monóxido de carbono; Productos cárnicos; Aditivos |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència Catalana de Seguretat Alimentària |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Aliments - Manipulació |
dc.subject | Carn - Inspecció |
dc.subject | Additius alimentaris - Anàlisi |
dc.subject.mesh | Food Additives |
dc.subject.mesh | /standards |
dc.subject.mesh | Meat |
dc.title | Avaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | aditivos alimentarios |
dc.subject.decs | /normas |
dc.subject.decs | carne |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |