Regresa al Registro Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-17T12:13:28Z
dc.date.available2015-12-17T12:13:28Z
dc.date.issued2014-08-01
dc.identifier.citationAvaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2014.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1776
dc.descriptionMonóxido de carbono; Productos cárnicos; Aditivos
dc.language.isocat
dc.publisherAgència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectAliments - Manipulació
dc.subjectCarn - Inspecció
dc.subjectAdditius alimentaris - Anàlisi
dc.subject.meshFood Additives
dc.subject.mesh/standards
dc.subject.meshMeat
dc.titleAvaluació de l'ús de monòxid de carboni en carn
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/report
dc.subject.decsaditivos alimentarios
dc.subject.decs/normas
dc.subject.decscarne
dc.type.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersion
dc.audienceProfessionals
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Regresa al Registro Simple