dc.contributor | Departament de Salut |
dc.date.accessioned | 2015-12-22T13:28:45Z |
dc.date.available | 2015-12-22T13:28:45Z |
dc.date.issued | 2006 |
dc.identifier.citation | Els aliments rics en fibra, beneficiosos per a la salut [tríptic]. Barcelona: Departament de Salut; 2006. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1786 |
dc.description | Alimentació diària; Fibra dietètica |
dc.description.abstract | L’alimentació mediterrània es caracteritza per una aportació abundant d’aliments rics en fibra (fruita, verdura, cereals, llegum i fruita seca), arreu del món és considerada un patró alimentari molt saludable. El consum habitual d’aliments rics en fibra té molts efectes positius per a la salut. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Departament de Salut |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Fibra alimentària |
dc.subject | Hàbits alimentaris |
dc.subject | Nutrició |
dc.subject.mesh | Dietary Fiber |
dc.subject.mesh | Food Habits |
dc.title | Els aliments rics en fibra, beneficiosos per a la salut |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.decs | fibras de la dieta |
dc.subject.decs | conducta alimentaria |
dc.type.subtype | Tríptic |
dc.audience | Ciutadania |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |