Torna al Registre Simple

 
dc.contributorDepartament de Salut
dc.date.accessioned2015-12-22T13:28:45Z
dc.date.available2015-12-22T13:28:45Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationEls aliments rics en fibra, beneficiosos per a la salut [tríptic]. Barcelona: Departament de Salut; 2006.
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11351/1786
dc.descriptionAlimentació diària; Fibra dietètica
dc.description.abstractL’alimentació mediterrània es caracteritza per una aportació abundant d’aliments rics en fibra (fruita, verdura, cereals, llegum i fruita seca), arreu del món és considerada un patró alimentari molt saludable. El consum habitual d’aliments rics en fibra té molts efectes positius per a la salut.
dc.language.isocat
dc.publisherDepartament de Salut
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.sourceScientia
dc.subjectFibra alimentària
dc.subjectHàbits alimentaris
dc.subjectNutrició
dc.subject.meshDietary Fiber
dc.subject.meshFood Habits
dc.titleEls aliments rics en fibra, beneficiosos per a la salut
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/other
dc.subject.decsfibras de la dieta
dc.subject.decsconducta alimentaria
dc.type.subtypeTríptic
dc.audienceCiutadania
dc.rights.accessrightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Fitxers en aquest element

Thumbnail

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Torna al Registre Simple