dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Álvarez-Rodríguez, Josep |
dc.contributor.author | Camps-Cura, Neus |
dc.contributor.author | Martínez-Mateo, Anna |
dc.contributor.author | Orcau-Palau, Àngels |
dc.date.accessioned | 2016-03-16T10:46:42Z |
dc.date.available | 2016-03-16T10:46:42Z |
dc.date.issued | 2000-12 |
dc.identifier.citation | Álvarez-Rodríguez J, Camps-Cura N, Martínez A, Orcau-Palau À. Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2000. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1929 |
dc.description | Toxiinfección alimentaria; Control alimentario; Seguridad de los alimentos |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Direcció General de Salut Pública |
dc.relation.ispartofseries | Documents de vigilància epidemiològica;1 |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
dc.subject.lcc | RC143 .P76 2000 |
dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.title | Protocol de prevenció i control de brots de toxiinfecció alimentària |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 48.763-2000 |
dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |