dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Barberà-Orús, Ester |
dc.contributor.author | Bartolomé, Rosa |
dc.contributor.author | Bosch, Albert |
dc.contributor.author | Cardeñosa-Marín, Neus |
dc.contributor.author | Cabedo-Botella, Laura |
dc.contributor.author | Domínguez-García, Àngela |
dc.contributor.author | Ferrer, Maria D. |
dc.contributor.author | Martínez-Mateo, Anna |
dc.contributor.author | Masó, Montserrat |
dc.contributor.author | Méndez, Isabel |
dc.contributor.author | Miguélez, Maria J. |
dc.contributor.author | Mirelis-Otero, Beatriz |
dc.contributor.author | Portús, Montserrat |
dc.contributor.author | Pintó, Rosa M. |
dc.contributor.author | Prat, Alba |
dc.contributor.author | Prats-Pastor, Guillem |
dc.contributor.author | Picart-Barrot, Lluís |
dc.contributor.author | Simón, Mercedes de |
dc.contributor.author | Teixidó-Canelles, Àngel |
dc.contributor.author | Torner-Gràcia, Núria |
dc.contributor.author | Godoy, Pere |
dc.contributor.author | Lung, Mayli |
dc.date.accessioned | 2016-03-16T10:49:29Z |
dc.date.available | 2016-03-16T10:49:29Z |
dc.date.issued | 2006-07 |
dc.identifier.citation | Barberà-Orús E, Bartolomé R, Bosch A, Cardeñosa-Marín N, Cabedo-Botella L, Domínguez-García À, et al. Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries. 2a ed. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2006. |
dc.identifier.isbn | 8439370911 |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/1930 |
dc.description | Toxiinfecció alimentària; Medicina preventiva; Seguretat dels aliments |
dc.description.abstract | En aquesta segona edició de la Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries es presenta l’etiologia, la patogènia, el tractament i, fonamentalment, la profilaxi de les toxiinfeccions alimentàries més importants i freqüents al nostre medi. Tracta de les normes de declaració, recollida de mostres i mesures de prevenció, i informa sobre les normes de conservació i les mesures de preparació dels aliments per tal d’evitar aquestes malalties. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Direcció General de Salut Pública |
dc.relation.ispartofseries | Quaderns de salut pública;5 |
dc.relation.isversionof | 2a ed. |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Intoxicació alimentària - Prevenció |
dc.subject.lcc | RC143 .G85 2006 |
dc.subject.mesh | Foodborne Diseases |
dc.subject.mesh | /prevention & control |
dc.title | Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.identifier.dl | B. 19.504-2006 |
dc.subject.decs | enfermedades transmitidas por los alimentos |
dc.subject.decs | /prevención & control |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |