Resum
L’objectiu general d’aquest estudi ha estat estimar la ingesta dietètica
d’elements traça d’alumini (Al), antimoni (Sb), bari (Ba), bismut (Bi), coure
(Cu), crom (Cr+3), estronci (Sr), germani (Ge), manganès (Mn), níquel (Ni),
molibdè (Mo), seleni (Se) i zinc (Zn) de la població de Catalunya i avaluar-ne
els riscos per a la salut.
Paraules clau
Toxicologia; Substàncies contaminants; Aliments
Citació recomanada
Castell-Garralda V, Vicente-Tascón E, Gómez-Catalán J, Llobet-Mallafré JM, Perelló-Berenguer G, Nadal-Lomas M. Elements traça en els aliments: estudi de dieta total a Catalunya. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2015.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1952Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: