Resum
Aquesta guia pretén ser, en el context actual, una eina de treball útil per
a totes les persones relacionades professionalment amb aquestes malalties
en diversos àmbits com la medicina, la veterinària, els laboratoris de
diagnòstic i diverses disciplines de la salut pública (epidemiologia, seguretat
alimentària, etc.). Per això s’ha comptat amb la col·laboració professional
d’investigadors de reconegut prestigi en el món acadèmic i sanitari
i de professionals vinculats a les accions operatives de control i
prevenció.
Paraules clau
Control sanitari; Malaltia de les vaques boges; Seguretat dels aliments
Citació recomanada
Codina A, Cortada M, Domínguez-García À, Ferrer I, Gàmez J, Mata E, et al. Guia per a la prevenció i el control de les encefalopaties espongiformes transmissibles. Barcelona: Direcció General de Salut Pública; 2002.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/1981Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: