Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012
Resum
L’objectiu general d’aquest estudi ha estat estimar la ingesta dietètica de PCDD/PCDF i
PCB de la població de Catalunya a través del consum de peix i marisc. A més, se n’han
avaluat els riscos per a la salut.
Paraules clau
Estudi de dieta total; Contaminants químics; Avaluació de riscos
Citació recomanada
Castell-Garralda V, Vicente-Tascón E, Nadal-Lomas M, Perelló-Berenguer G, Llobet-Mallafré JM. Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
Audiència
Professionals
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2079Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: