Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012
Abstract
The overall objective of this study was to estimate dietary intake of PCDD / PCDF and PCB of the population of Catalonia through the consumption of fish and seafood. In addition, they have assessed the risks to health.
Keywords
Total diet study; Chemical pollutants; Risk assessment
Bibliographic citation
Castell-Garralda V, Vicente-Tascón E, Nadal-Lomas M, Perelló-Berenguer G, Llobet-Mallafré JM. Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016.
Audience
Professionals
Use this identifier for quote and/or link this document
https://hdl.handle.net/11351/2079This item appears in following collections
The following license files are associated with this item: