dc.contributor | Departament de Salut |
dc.contributor.author | Castell-Garralda, Victòria |
dc.contributor.author | Vicente-Tascón, Emilio |
dc.contributor.author | Nadal-Lomas, Martí |
dc.contributor.author | Perelló-Berenguer, Gemma |
dc.contributor.author | Llobet-Mallafré, Joan M. |
dc.date.accessioned | 2016-05-20T11:03:42Z |
dc.date.available | 2016-05-20T11:03:42Z |
dc.date.issued | 2016-03 |
dc.identifier.citation | Castell-Garralda V, Vicente-Tascón E, Nadal-Lomas M, Perelló-Berenguer G, Llobet-Mallafré JM. Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012. Barcelona: Agència de Salut Pública de Catalunya; 2016. |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11351/2079 |
dc.description | Estudio de dieta total; Contaminantes químicos; Evaluación de riesgos |
dc.description.abstract | El objetivo general de este estudio ha sido estimar la ingesta dietética de PCDD / PCDF y PCB de la población de Cataluña a través del consumo de pescado y marisco. Además, se han evaluado los riesgos para la salud. |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Agència de Salut Pública de Catalunya |
dc.rights | Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.source | Scientia |
dc.subject | Peix - Contaminació - Catalunya - Anàlisi |
dc.subject | Marisc - Contaminació - Catalunya - Anàlisi |
dc.subject | Dioxines |
dc.subject | Furans |
dc.subject.mesh | Food Pollutants, Chemical |
dc.subject.mesh | Catalonia |
dc.subject.mesh | Food Safety |
dc.subject.mesh | Seafood |
dc.title | Exposició a dioxines, furans i bifenils policlorats pel consum de peix i marisc a Catalunya. Avaluació del risc per als consumidors: exposició a dioxines i PCB pel consum de peix a Catalunya 2012 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/report |
dc.subject.decs | contaminantes químicos de los alimentos |
dc.subject.decs | Cataluña |
dc.subject.decs | inocuidad de los alimentos |
dc.subject.decs | alimentos del mar |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.audience | Professionals |
dc.contributor.authoraffiliation | [Castell-Garralda V, Vicente-Tascón E] Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya, Barcelona, Spain. [Nadal-Lomas M, Perelló-Berenguer G] Laboratori de Toxicologia i Salut Mediambiental, TECNITOX, Universitat Rovira i Virgili, Tarragona, Spain. [Llobet-Mallafré JM] Grup de Recerca en Toxicologia, GRET-CERETOX (INSA UB), Universitat de Barcelona, Barcelona, Spain |
dc.rights.accessrights | info:eu-repo/semantics/openAccess |