L’alimentació saludable a l’entorn laboral: recomanacions per millorar l’equilibri nutricional dels àpats i del contingut de les màquines expenedores d’aliments i begudes
Resum
La forma d’alimentar-se en l’entorn laboral, on les treballadores i els treballadors passen més d’una tercera part del dia, és fonamental per gaudir d’una vida saludable. Aquest document presenta una sèrie de recomanacions amb l'objectiu de millorar la qualitat nutricional dels àpats ingerits a l'entorn laboral.
Paraules clau
Àpats; Entorn laboral; Equilibri nutricional
Citació recomanada
L’alimentació saludable a l’entorn laboral: recomanacions per millorar l’equilibri nutricional dels àpats i del contingut de les màquines expenedores d’aliments i begudes [fullet]. Barcelona: Departament de Salut; 2007.
Audiència
Ciutadania
Empreu aquest identificador per citar i/o enllaçar aquest document
https://hdl.handle.net/11351/2173Aquest element apareix a les col·leccions següents
Els següents fitxers sobre la llicència estan associats a aquest element: