Visualitza Seguretat Alimentària - SA per autor "Agència Catalana de Seguretat Alimentària"
Ara mostrant els elements 1-9 d 9
-
Els al·lèrgens alimentaris en la restauració col·lectiva: manual de bones pràctiques d'elaboració
Agència Catalana de Seguretat Alimentària; Agència de Protecció de la Salut; Agència de Salut Pública de Barcelona (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-03) -
Bones pràctiques d'higiene en el transport d'aliments
Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-11) -
Bones pràctiques en el transport de matèries primeres alimentàries a granel a temperatura no regulada
Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-03) -
El control de Listeria monocytogenes a les cuines de col·lectivitats de risc
Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-06) -
De què ens informa l’etiqueta dels aliments?
Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2010-12) -
Elabora conserves casolanes de forma segura
Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016-07) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
Departament de Salut; Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Departament de Salut; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural; Departament de Salut; Agència Catalana de Seguretat Alimentària (Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007)