Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 142-161 d 213
-
No malbaratis pa, cereals, pasta, arròs i llegums [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
No malbaratis: aprofita les sobres
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: congela
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: conserva els aliments correctament
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: llet i productes lactis frescos
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No malbaratis: revisa la nevera
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
No t'arrisquis amb els bolets: no et mengis els que no sàpigues identificar [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaSocietat Catalana de Micologia, 2016) -
Les noves tecnologies aplicades a l’alimentació: factors d’acceptació i rebuig a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-02) -
Organitza bé la nevera [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
Percepció i anàlisi de la seguretat alimentària en persones immigrades a Catalunya
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2009-07) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2004
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005) -
El Pla d'investigació de residus a Catalunya 2005
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2006) -
Pla d'investigació de residus en animals i carns fresques de Catalunya 2006
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2007-2010
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2007) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2017-2021
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017-01) -
Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2022/2026
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022) -
Porcs lliures de salmonel·la: un objectiu assolible
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaDepartament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, 2008) -
Possibles fonts de contaminació dels principals microorganismes de transmissió alimentària: factors de risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-08) -
Preparació segura del sushi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2016) -
Prevenció de la listeriosi en bars, restaurants, botigues d’alimentació i menjadors col·lectius [fullet]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020)