Visualitzant Seguretat Alimentària - SA per títol
Ara mostrant els elements 189-208 d 213
-
La resistència als antimicrobians: què la causa? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: què puc fer jo? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència als antimicrobians: quin impacte suposa per a la salut? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2017) -
La resistència antimicrobiana: què ens diuen les dades de seguiment?
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2023-11) -
Salmonella infantis, un dels bacteris més habituals en les explotacions avícoles d’engreix i amb més resistència als antibiòtics
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-09) -
La salmonel·losi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
Saps a què equival la cafeïna d'una beguda energètica? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2014) -
Saps quina informació et donen els envasos? [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-10) -
Saps quina informació s’ha d’incloure en l’etiquetatge del teu formatge?: document adreçat a l’elaborador [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat AlimentàriaAgència Catalana del Consum, 2022-04) -
La seguretat alimentària dels mol·luscs bivalves vius a Catalunya: manual de suport a l’autocontrol de la depuració
(Agència Catalana de Seguerat Alimentària, 2022-05) -
La seguretat alimentària durant l’embaràs
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
La seguretat alimentària per a la gent gran
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2013-02) -
Seguretat microbiològica i etiquetatge en formatges de llet crua de cabra i ovella comercialitzats a Catalunya 2017
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-02) -
Seguridad alimentaria y Covid-19
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2020-04-30) -
Si vas a la compra amb el teu tupper segueix aquests consells [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2019-10) -
Les substàncies perfluoroalquíliques (PFAS): gestió del risc
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2022-01) -
La toxoplasmosi
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2012-01) -
El tractament tèrmic és fonamental per garantir la seguretat dels aliments [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2021-12) -
Tracteu la llet crua amb seguretat [cartell]
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2018-07) -
La traçabilitat a Catalunya: claus per a la seva implantació i control
(Agència Catalana de Seguretat Alimentària, 2005-10)